astropi | FRAANJE/SONIANO/GOUBAND interview by GUY PETERS (in dutch)
"New planet detected" > Astropi Label is 100% driven by artistic needs, feelings and intuition !
astropi, astropie, label, jazz, improvisation, improvised music, musique, editation, relaation, fraanje, soniano, gouband, delbecq, veras, cd, album,
51053
post-template-default,single,single-post,postid-51053,single-format-standard,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,has_general_padding,vigor-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

FRAANJE/SONIANO/GOUBAND interview by GUY PETERS (in dutch)

”…Het suggereert dat de drie op zoek zijn naar een verbondenheid met de natuur, wat voor een stuk ook bevestigd werd door de muziek en het voorafgaande gesprek. Ondanks afspraken en een communicatie die aangescherpt werd doorheen de jaren, lijken de drie ook gegidst te worden door een combinatie van poëzie (maar dan door te werken met o.m. getallen, cirkels en kleuren) en intuïtie, die gelijke delen focus en vrijheid bevat. Voor de hand liggende muziek levert dat zelden op, maar het leidde bij momenten wel tot bloedmooie en hypnotiserende muziek die helemaal kon opgaan in z’n eigen wereld. Hopelijk bent u er volgende keer bij. Intussen hier een neerslag van het gesprek, net als de muziek een beetje op de tast.”

Guy Peters, for webzine Enola, April 2016

to read the entire interview – click here